شنبه, 16 آذر 1398
  • ساعت : ۱۴:۵۵:۵۴
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ 
  • تعداد بازدید : 272
  • کد خبر : ۱۱۷۹۲۴
نشست ارزیابی پروژه «بهبود تكنولوژی زراعت برنج افغانستان» در دفتر ارتباطات علمی و همكاری های بین المللی سازمان برگزار شد


نشست ارزیابی پروژه «بهبود تکنولوژی زراعت برنج افغانستان» در دفتر ارتباطات علمی و همکاری های بین المللی سازمان برگزار شد


 نشست ارزیابی پروژه «بهبود تکنولوژی زراعت برنج افغانستان» با حضور دکتر ولی نسب مدیر کل دفتر ارتباطات علمی و همکاری های بین المللی، آقای ناکاهارا مدیر پروژه در وزارت کشاورزی، آبیاری و دامداری ژاپن و آقای آزوما، قائم مقام دفتر جایکا در تهران چارشنبه 6 آذرماه جاری در محل دفتر ارتباطات علمی و همکاری های بین المللی برگزار شد. در این نشست که دکتر امیری لاریجانی رئیس مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز نیز حضور داشت، مسائل مربوط به برگزاری دوره¬های آموزشی از سال 2011 تا سال 2019  برای محققان و کارشناسان کشور افغانستان طرح و بررسی شد. 
دکتر ولی نسب مدیرکل دفتر ارتباطات علمی و همکاری های بین المللی ضمن ابراز خشنودی از حضور آقای ناکاهارا در ایران، توضیحاتی را در خصوص همکاری های سه جانبه، بین سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، جایکا و وزارت کشاورزی افغانستان ارائه نمود و ابراز امیدواری کرد بتوان از پتانسیل های موجود برای برگزاری دوره های آموزشی برای سایر کشورهای منطقه به ویژه کشورهای آسیای میانه نیز استفاده کرد.
آقای ناکاهارا با اشاره به سابقه همکاری های سه جانبه، دوره های برگزار شده در سال های گذشته را سودمند ارزیابی کرد و اظهار داشت: طرف افغانی خواستار ادامه اجرای همکاری ها و برگزاری دوره آموزشی ویژه کارشناسان افغانی در ایران است. وی گفت: با توجه به بازدید از آخرین مرحله دوره¬های توافق شده برای آموزش کارشناسان افغانی در سال 2019 که هم اکنون در مرکز هراز درحال اجرا است، پیشنهاد برگزاری دو دوره آموزشی در زمینه زراعت برنج و ترویج را مطرح نمود.
در پایان نشست مقرر گردید نظرات سازمان به صورت رسمی به دفتر جایکا در ایران اعلام شود. همچنین آقای دکتر ولی نسب با اشاره به برگزاری مراسم روز جهانی خاک در هفته جاری از قبول دعوت رسمی سازمان توسط جایکا و اعلام حضور در این مراسم قدردانی نمود.
روابط عمومی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی


 

امتیاز :  ۳/۵۰ |  مجموع :  ۲

برچسب ها

    کلیه حقوق این وب سایت متعلق به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی می باشد.

    5.3.12.0
    V5.3.12.0